15 Sporty Hoodies & Sweatshirts til mænd fra H2O

Så er det tid til mere H2O på programmet og i denne omgang, er det Hoodies og Sweatshirts fra det velkendte brand: H2O Sportswear, som vi skal ha’ frem fra gemmeren.

Jeg har set utrolig meget frem til, at skrive dette indlæg til alle jer dejlige mennesker, som læser med derude, fordi.. Det er et dansk brand, som der levere stilet tøj, i super kvalitet og det er sgu’ noget vi kan li’ her på siden!

Jeg har en kæmpe stor interesse for H2O mærket og er slet ikke i tvivl om, at det er et brand, som man kommer til at se meget mere til i fremtiden. I dette indlæg kan du ihvertfald læse om 10 Billige H2O Sweatshirts og hoodies til mænd – Så lad os komme i gang!

Sandfarvet H2O Hoodie (Ny model)

Her på billedet ser du en ung model, som der har iført sig, en sandfarvet hættetrøje fra H2O.

Den første trøje vi starter ud med, er en af de nyere modeller fra H2O Sportswear, og er en af mine personlige favoritter.

Normalt er sandfarvet tøj ikke lige min smag, men jeg synes, at farven klæder denne hoodie utrolig godt, og de sorte bukser, som modellen bærer på billedet, passer rigtig fint til stilen.

Om du er direktør i et større fima, Pokemon-træner, eller hjemløs – Så har jeg fundet trøjen til dig!

Så..

Hvis du står og mangler en fed hoodie, som passer til mange forskellige lejligheder, så burde du overveje, at købe denne fantastiske hættetrøje.

Pris: 699,- | Besøg Webshop ↵

Mandelig model iført, Navy-blå trøje med H2O logo på brystet.

Denne utrolige lækre hoodie giver et frisk look og er til den stilfulde herrer, som der gerne vil tilføje et lidt mere sporty-look til dagen derpå.

Inde i hætten, på hættetrøjen er der en stærk gul farve, som der er med til at give et friskt, men samtidig stilfuldt udseende – Så det er skam ikke en hoodie, man går galt i byen med!

Hoodien som er i farven Navy-blå har også et H2O-logo på brystet, som der sidder “on point”, og jeg synes ikke, at logoet ødelægger selve looket af trøjen, tværtimod er det med til at forstærke selve stilen, og er med til at gøre den endnu mere lækker!

Søger du en dejlig hoodie til garderoben derhjemme, som du kan tage på, når du skal ud på rov? Så kan vi klart anbefale denne lækre sag!

Pris: 699,- | Besøg Webshop ↵

Hoodie med Grøn/Rød striber fra H2O

Mandelig model iført, hættetrøje med grønne striber og rød stribe i midten fra H2O.

Denne her fantastiske hoodie, har 2 grønne striber på fronten og en stor, rød stribe i midten, som der er med til at give trøjen et friskt pust.

På venstre side af brystet, er det velkendte H2O-logo, som der er med til at give trøjen den brandværdi, som trøjen fortjener.

Vi synes det er en super lækker hoodie, som der SKAL komme noget mere frem i søgelyset, for den er bare 100% kanonje, hvis du spørger mig!

Det er helt sikkert også en trøje, som man sagtens kan have på til hverdag, og muligvis også en tur i byen, hvis man bare skal ind og slappe allan, sammen med vennerne.

Pris: 699,- | Besøg Webshop ↵

Rød H2O trøje som en mandelig model er iført. Trøjen har også H2O-logo på midten.

Har du søgt efter en trøje i rød, med hætte? Så er denne her dejlige trøje, lige noget for dig!

Den har lommer foran, som man kan hvile sine hænder i, og det velkende H2O mærke er på fronten, som er med til at give trøjen et lækkert design.

Jeg synes, at trøjen har et unikt-look. Den kraftige, røde farve, er med til at gøre denne hoodie mere special. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er en hættetrøje, som du ville blive rigtig glad for, at have i garderoben.

Personligt.. Så synes jeg den er mega fed, og det er helt sikkert en hoodie, som man ligger mærke til!

Pris: 699,- | Besøg Webshop ↵

Sweatshirt i Grå med Striber fra H2O

Grå trøje fra H2O med striber på brystet og farvet logo, båret af en mandelig model.

Denne her super lækre sweatshirts fra H2O, er jeg vild med pga. den har et casual look, men er samtidig fresh at se på.

De farvede striber på den grå sweatshirts er med til at fremhæve trøjen, og give den, dét stilfulde look, som alle os retro-fanatikere elsker!

Pssh.. Hvis du står og mangler et par sokker, så har vi fundet 8 sokker fra H2O til dig.

Står du og mangler en lækker grå trøje, som du kan tage på, når som helst og hvor som helst? Så er denne her flotte, grå, stribede trøje fra H2O muligvis lige dét, som du står og mangler. Jeg synes i hvert fald, at den er HOT, HOT, HOT!

Pris: 649,- | Besøg Webshop ↵

H20 Sweatshirt i Navy-blå med O’neck

Mørkeblå H2O sweatshirt med farvet logo på brystet.

Søger du efter en mørkeblå H2O Sweatshirt med crewneck, så har du fundet den!

Denne her flotte model sidder fantastisk på kroppen og har en utrolig lækker, mørk farve.

Den kan tåle at blive vasket én milliard gange i vaskemaskinen og passer til rigtig mange lejligheder – F. eks en tur hjem til svigerfamilien, eller en tur med drengene i byen.

Denne trøje fra vores elskede, danske-mærke: H2O, er til den stolte mand, som der ved hvad han vil og som der ikke er bange for, at være lidt sporty i sit look.

Køb denne her trøje og dit garderobeskab vil elske dig for det.

Pris: 599,- | Besøg Webshop ↵

Trøje med Farvet Logo fra H2O

En ung model, som der har en H2O trøje på med striber i farverne: grøn og rød, med h2o logo på brystet.

Denne her skarpe trøje, er til den moderne herrer, som der ved hvad han kan. Der skal være tid til en masse: Sport, familie, venner og hygge! – Men der skal sgu’ også være plads til, at se godt ud!

Dette vidunder af en sweatshirt med broderet H2O logo i de klassiske farver, er ikke til at tage fejl af! Det er en af de lidt mere moderne sweatshirt, som der giver et super, skarpt look!

Striberne på maven er med til at modernisere selve trøjen, og farverne er “on point”, hvis du spørger mig.

Står du og mangler en lækker sweatshirt, så kan jeg klart anbefale denne her lækre sag, du vil se “konge” ud, i den!

Pris: 599,- | Besøg Webshop ↵

Mandelig model iført, grå hættetrøje med striber på brystet og h2o logo.

Grå er det nye sort! Eller det? tænker jeg i hvert fald, når man kigger på denne her behagelige hoodie fra H2O.

Man får simpelthen lyst til at købe den, bare for at have den på, når man skal falde i søvn foran fjernsynet, eller bare hygge med vennerne ude i skoven, sammen med Peter Plys og kompagni.

Hættetrøjen har det velkendte H2O mærke broderet på brystet, og så har man valgt, at give den nogle friske striber i farverne: Grøn, rød og sort, som jeg synes passer rigtig godt til hættetrøjen.

Forresten.. Hvis du læser dette og sommeren er på vej, eller hvis du skal på solskinsferie – Så har vi fundet 5 flotte badeshorts fra H2O, som du burde have liggende i klædeskabet, eller liggende i din kuffert.

Mangler du en super, lækker hoodie, så burde du overveje dette fantaistiske stykke klæde!

Pris: 699,- | Besøg Webshop ↵

H2O Crewneck Trøje i Grå

Grå casual H2O Sweatshirt med lille logo på bryst.

Så er tiden kommet, hvor vi skal præsentere denne formidable sweatshirt i grå fra H2O og vi er helt vilde med den!

Trøjen giver dig lyst til, at løbe en tur sammen med hunden, eller kaste free-speed, sammen med dine venner ude på marken.

Det er måske ikke den beskrivelse du søger? Jamen.. Så forestil dig, at du sidder oppe i flyveren. Der er ikke nok plads, fordi ham side-manden/kvinden, fylder helt vanvittigt!

Du kan ikke magte det og vælger, at tage din jakke af – og i dette øjeblik, går det op for personen ved siden af dig (som der sidder og fylder), at du har denne fantastiske sweatshirt på.

Personen begynder at græde af lykke, fordi hun/han, har aldrig set noget lignende før!

“Sikke en flot trøje”, siger personen grædende.. Du takker, tager trøjen af og begynder at danse til sangen: “I LIKE TO MOVE IT, MOVE IT!”

Pris: 599,- | Besøg Webshop ↵

Mørkeblå H2O Fleece Trøje Med Zip

Navy-blå fleecetrøje med hvidt h2o-logo på midten af trøjen

Endelig er der en fleece trøje, som der er værd, at have liggende i garderoben, og som man rent faktisk vil få brugt.

Denne her fantastiske fleece trøje fra H2O i mørkeblå, med lynlås, er fantastisk at have på!

Muligvis fordi, at den er lavet i 100% polyester, men også fordi at pasformen, bare sidder kanon godt på kroppen.

Har du prøvet at være ude ved havet, hvor det godt kan være lidt køligt? Der kan det være super rart, med en varm fleece trøje. Alle vi mænd/unge herrer, burde eje denne her fantastiske trøje.

Når du skal ud og sejle, eller bare gå en laaaaang tur ved stranden, så passer denne her fleece-trøje perfekt til, at have under jakken!

Pris: 499,- | Besøg Webshop ↵

Varm fleece trøje i grå, med hvidt h2o logo på midten.

Så er det komme til den grå udgave af fleecetrøjen, og vi er faktisk også kommet til vejens ende i denne artikel.

Vi skriver ikke kun om H2O t-shirts til mænd, herinde på siden, men også om andre ting fra H2O, såsom disse fantastiske hoodies og sweatshirts.

Denne her lækre og behaglige trøje i grå, med ét stort broderet, hvidt, H2O logo på fronten, passer utrolig godt til de lidt mere kølige tider.

Skal du en tur på stranden en aften, ud på havet, eller bare gå en tur i det kølige aftenvejr? Ja, så passer denne her fleecetrøje i grå, med lynlås, perfekt til dig!

Pris: 499,- | Besøg Webshop ↵

Her ser du en mandelig model med en hættetrøje fra H2O i farven lyseblå.

Jeg elsker at se lidt sporty-agtig ud, én gang i mellem, og det tror jeg, at de fleste af os gør.

Der er ikke noget mere hyggeligt, end at have en lækker hættetrøje på, som får en til at føle sig hjemme, ligemeget hvor man er på kloden.

Hvis du har det på samme måde, eller hvis du bare elsker et sporty-look, så burde du købe denne her fede trøje i lyseblå.

Den passer til de fleste par bukser og er super behaglig, at have på!

Pris: 699,- | Besøg Webshop ↵

En sporty mandelig model med en grøn trøje på fra H2O.

Jeg elsker denne farve og derfor elsker jeg selvølgelig også trøjen. Mørkegrøn kan bare ét eller andet! 

Det er en beroligende farve, som samtidig viser styrke.

Forestil dig, at du skal på bar med vennerne, men der er ikke nogen rene trøjer i klædeskabet.

Du stresser over det, for du vil bare gerne ud, og magter ikke at sidde derhjemme mere.. Men du mangler en trøje.

Hvis du har stået i sådan en situation, eller en situation, som der minder om – Så burde du købe denne her lækre sweatshirts.

Og hvis jeg skal være fuldstændig ærlig.. Så er jeg 100% sikker på, at du kommer til at se skarp ud, i denne fede trøje fra H2O.

Pris: 599,- | Besøg Webshop ↵

Rød trøje fra H2O med O’neck

En ung, mandelig model, som der bærer en rød H2O trøje med farvet logo på midten af trøjen.

Så er vi kommet til den anden-sidste trøje i denne artikel, og jeg må inderømme.. Det har sgu’ været en fornøjelse!

Hvis du ikke har fundet den trøje som du søgte efter endnu, så er det LIGE NU, at du skal slå til.

Denne her sweatshirt er en af mine personlige favoritter, og jeg ved, at der er rigtig mange, som der synes det samme.

Og hvorfor ved jeg så det? 

Jo.. Pasformen er perfekt. Trøjen sidder mega godt og er super behaglig, at have på.

Den røde farve passer mega godt, til de fleste bukser, og så gør det heller ikke noget, at man skilder sig lidt ud fra mængden.

Så ligger damerne også mere mærke til dig, og det er jo sund opmærksomhed – Hvis du spørg mig i hvert fald!

Lad være med at tøv’e, du skal blot køb’e.

Pris: 599,- | Besøg Webshop ↵

Her på billedet ser du en sandfarvet H2O trøje, som en mandelig model har på overkroppen.

Så er vi nået til den allersidste trøje på denne liste, og det er en af de nyere modeller fra H2O.

Denne sweatshirt er sandfarvet, og er utrolig behaglig at have på! Prøv bare og se den – Slap dog allan, hvor er den lækker!

Om du skal med rumfærgen til Thailand, en tur på toilettet i Kina, eller skal du blot ud, at spise en Pizza på Grøndland?

SÅ køb denne dejlige sandfarvet-sweatshirt!

Pris: 599,- | Besøg Webshop ↵


Så er denne artikel slut og jeg håber, at du har kunne finde noget, til garderoben derhjemme.

Jeg ville sætte pris på, hvis du deler denne artikel, med en person, som der kunne trænge til en ny hættetrøje, eller trøje for den sags skyld.

Hvis du gør det.. Så gir’ jeg sgu’ en kold i lufthanvnen på Nordfyn!

C’est la vie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

shares